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Impact of pre-drying and frying time on physical properties and sensorial acceptability of fried potato chips
(Springer, 2018-01-01)
Acceso abierto
ABSTRACT
In this work the effects of pre-drying and frying time on colour, oil, texture and sensorial acceptability (overall liking) of potato chips were evaluated. Potato chips were pre-dried for 0, 10, 20 and 30 min at ...
Effect of metabolic inhibitors on the alcoholic fermentation: tolerant yeasts
(LACCEI, 2018-07-20)
Acceso abierto
RESUMEN
El objetivo de este trabajo fue evaluar el efecto de diferentes inhibidores metabólicos sobre la fermentación alcohólica por dos cepas de Saccharomyces cerevisiae: 7VA y AWRI796. Estos inhibidores se producen ...
Modelling of the mineralization of the poultry manure under the effect of Alphitobius diaperinus “manure beetle” [Modelado de la mineralización de la gallinaza de jaula bajo el efecto de Alphitobius diaperinus “escarabajo del estiércol”]
(Universidad Nacional de Trujillo, 2018-09-22)
Acceso abierto
RESUMEN
Se realizó un trabajo de investigación con el objetivo de modelar la mineralización de la gallinaza de jaula bajo el efecto de Alphitobius diaperinus “escarabajo del estiércol”. Para diferenciar las características ...