Buscar
Mostrando ítems 1-4 de 4
The gastronomic experience: motivation and satisfaction of the gastronomic tourist—the case of puno city (Peru)
(MDPI, 2021-08-16)
Acceso abierto
ABSTRACT
Gastronomy is a fundamental aspect of culture in daily life, through which tourists can discover the cultural heritage of the places they visit. Therefore, culinary pleasure is a decisive factor in choosing a ...
Community eco-tourism in rural Peru: Resilience and adaptive capacities to the Covid-19 pandemic and climate change
(Elsevier, 2021-08-05)
Acceso abierto
RESUMEN
The recent outbreak of COVID-19 has been devastating for international tourism, adversely affecting destinations, organizations, and local communities. In particular, the crisis highlights the need for local ...
Estrategias de lucha contra el hambre y la desnutrición en Latinoamérica
(Elsevier España, S.L.U., 2021-12-07)
Acceso abierto
El artículo «Propuesta metodológica para explorar la compra dealimentos saludables y sostenibles en servicios de alimentación»1hace referencia a los aspectos nutricionales y de sostenibilidad enla compra de alimentos, lo ...
Satisfacción de los usuarios en los hospitales públicos en el Perú y valores profesionales
(Fundación Educación Médica y Viguera Editores, S.L., 2021-09-03)
Acceso abierto
La satisfacción del usuario en los hospitales públicos es un indicador interno de la expectativa y la percepción, y se considera una medida de control del funcionamiento del sistema sanitario en el Perú. El artículo ‘Los ...